11 de febr. 2014

Pastís i galetes per bessons / Tarta y galletas para mellizos

Bon dia!

Avui us volia ensenyar un treball molt especial, un pastís y unes galetes pels meus bessons preferits, els meus nebots que van fer 1 any el mes passat! El temps passa volant!

Buenos días!

Hoy os quería enseñar un trabajo muy especial, una tarta y unas galletas para mis mellizos favoritos, mis sobrinos que hicieron 1 año el mes pasado! El tiempo pasa volando!




Els hi volia fer alguna cosa especial. Ja que amb el meu fill no vaig poder fer gaire res (ja se sap, "en casa de herrero, cuchillo de palo"). Vaig pensar primer en el pastís i en vaig veure un a internet que em va encisar, aquest pastís de globus de The cake that ate Paris, i vaig decidir fer-lo adaptant-lo a un tamany més petit i amb les seves siluetes, ella caminant i ell gatejant. 

Les quería hacer algo especial. Ya que con mi hijo no pude hacer demasiado (ya se sabe, en casa de herrero, cuchillo de palo). Pensé primero en la tarta y vi una en internet que me enamoró, esta tarta de globos de The cake that ate Paris, y decidí hacerlo adaptándolo a un tamaño más pequeño y con sus siluetas, ella andando y el gateando.


A l'esquerra la meva creació i a la dreta el que va fer The cake that ate Paris.
A la izquierda mi creación y a la derecha la que hizo The cake that ate Paris.

I a partir d'aquí vaig pensar en les galetes, una barreja entre galeta i piruleta, en forma de globus.

Y a partir de aquí pensé en las galletas, una mezcla entre galleta y piruleta, en forma de globo.



A banda del pastís i les galetes, els hi vaig regalar unes disfresses ideades per mi i cosides per la meva mare, de princep blau i ballarina de tutú rosa fúcsia, estáven moníssims!!! (no tinc fotos de les disfresses) :D

A parte de la tarta y las galletas, les regalé unos disfraces ideados por mi y cosidos por mi madre, de príncipe azul y bailarina de tutú fúcsia, estaban monísimos!! (no tengo fotos de los disfraces) :D
© La Llaminera
Maira Gall